5 Kasım 2011 Cumartesi

Kodak Ücretsiz Facebook Resimleri yazdır istiyor

Kodak sıranız yardımcı olmak için bir teklif çalıştıran facebook elinizde tutabilir basılan resimleri resim. Yarışma kendisi oldukça standart ücreti: Kodak gibi facebook sayfası Facebook görüntüleri 20 ücretsiz baskılar için bir fiş almak.

Daha ilginç üzerinden Kodak, facebook, Flickr ve Picasa gibi çevrimiçi görüntü paylaşım devleri, ciddi bir atış olduğunu. Facebook resim galerileri her zaman arkadaşlar arasında özel anları yakalamak biraz daha fazla olmuştur. Veya, daha doğrusu, facebook albüm işveren sakladı şeyler vardı.

Flickr ve Picasa samimi anların ücret payını ev sahipliği ederken, iki site daha ciddi ve amatör fotoğrafçılar çekmiştir. facebook, yüklenenler kolaylaştırır, fotoğrafları sahip ve görüntüleri görülüyor yenileştirme bir süre için görüntü pazara kırmaya çalışıyor. Sonfacebook yeniden tasarlanması, tüm profiller sayfaları tüm profiller arasında uygulanmak üzere henüz bir kapak denilen üst kısmında büyük bir görüntü ile fotoğraf daha vurgulamaktadır.

Ekim 23 kadar çalışan Kodak'ın promosyon, ayrıca dijital çağın ilgili kalmak için efsanevi fotoğraf şirketin girişimi bir parçası. Geçen yıl, Kodak çeşitli Amerikalı perakendeciler facebook Connect ile gerçek dünya Resim Kiosklar entegre. Bu kiosklar Facebook hesapları bilgi çekin ve onlar sanki bir kamera veya bellek kartından görüntüleri çıktı. facebook katılan Hedefler ve CVS Eczaneler Kodak Kiosklar eklenecektir.

facebook çevrimiçi görüntü pazarında rekabet hakkında ne düşünüyorsunuz? Kodak ilgili kalmak için doğru şeyler yapıyor? Yorum bize bildirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder