5 Kasım 2011 Cumartesi

Facebook Finansal Kurumlar için 5 En İyi Uygulamalar

facebook Pazarlama Serisi Buddy Media tarafından desteklenmektedir . Güç bağlantılarınızı ve Buddy Media tarafından desteklenmektedir teknolojisi ile gerçek bağlantıları fanları açın. Download Buddy Media ücretsiz kılavuzu Başarılı Perakende Sosyal sosyal ilanları sonuçları sürücü nasıl açabilirim.

Sosyal medya söz konusu olduğunda genellikle endüstri yönetmeliklerle geri düzenlenen Bankalar, nadiren yenilikçi olarak kabul edilir. Ancak facebook , kravat gevşetmek için kolları sıvayıp ve bazı kişilik göstermek için finansal kurumlar için mükemmel bir yerdir .

facebook topluluk, kişisel bir düzeyde bağlantı yerine, politika güncellemeleri hakkında bilgi istiyor. Bu bankaların geleneksel iletişim platformları alışkın olanlar için zorlu bir feat gibi gelebilir. Geçiş açıklamak için, facebook topluluğu ile meşgul finansal kurumlar için beş dinamik bir şekilde bir araya getirdik.

Eğer bir finansal kurumun pazarlama planı ve emin yer iseniz facebook varlığı gibi - ya da tüm bir Facebook varlığı bile bu en iyi uygulamaları bir göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder